Speciaal

AANBIEDINGEN.

<< Vorige - Volgende >>


hotstone pan met 16 stenen


hotstone pan met 16 stenen, 16 hot stone massage stenen

Artikelcode: 8549hotstone pan met 16 stenen
1. Was alle hot stone massage stenen voor gebruik
2. Plaats een handdoek op de bodem van de hotstone pan waterreservoir. Plaats alle hot stone massage stenen op de handdoek.
3. Voordat u de Hotstone pan in het stopcontact aansluit, voegt u voldoende water toe in het water reservoir. Om de hot stone massage stenen af te dekken met water of tot de maximale capaciteit te vullen, maar niet meer dan 1 cm onder de bovenrand. Plaats de deksel op de hotstone pan.
4. Steek de stroomkabel in een standaard 120/230 Volt geaard stopcontact. Draai de temperatuurregeling in de "PREHEAT" positie voor ongeveer 20 tot 30 minuten om op te warmen. Wanneer het water de gewenste temperatuur heeft bereikt de temperatuurregeling terugdraaien tot aan de "Operating Range" voor het handhaven van de juiste temperatuur.
5. Gebruik een nauwkeurige thermometer om de watertemperatuur te meten in het water reservoir om ervoor te zorgen dat de hot stone massage stenen op de juiste therapeutische temperatuur komen. Neem contact op met een professionele therapeut voor de juiste hot stone massage stenen temperaturen als je onzeker bent. 
6. Het indicatielampje, geeft het aan en uit schakelen van het verwarmingselement weer. Het element is aan het verwarmen wanneer de lamp aan is.
7. Verwijder voorzichtig de eerste hot stone massage stenen uit de hotstone pan waterreservoir. Test de temperatuur van de hot stone massage stenen door het aanraken met uw vinger, dan houd je de hot stone massage steen in je hand. De temperatuur moet warm aanvoelen, maar niet oncomfortabel.
8. Wanneer de therapie sessie is voltooid, schakelt u de volledige temperatuurregeling tegen de klok in om de hotstone pan uit te schakelen. Trek altijd de stekker uit het stopcontact wanneer de hotstone pan niet in gebruik is.
9. Laat geen hot stone massage stenen in de hotstone pan. Dit kan schade aan het apparaat toebrengen. Wees voorzichtig bij het verwijderen of vervangen van de hot stone massage stenen.
10. Geen warme hot stone massage stenen aanbrengen op gebieden van uw lichaam die ontstoken zijn.
199.99  € 99.95

Aantal