Speciaal

Huidverzorgingsproducten. Massageproducten.

 | 

Massageprodukten.


Massage olie (Amandelolie zoet)

Massage olie (Amandelolie zoet)
1ltr massage olie (Amandelolie zoet), met pompje.

Crown Products zuivere amandelolie (massage olie)  is een hoogwaardige vette basis massage olie voor cosmetisch gebruik. Het is aan te bevelen als basis voor massage olie of als lichaam verzorgende bodyolie. Deze olie is uitstekend geschikt om te verrijken met essentiële olie/etherische olie voor een aangename geurbelevenis,maar ook te verrijken met eventueel jojoba olie of avocado olie.


€ 17.95Aantal  Massage olie (Jojoba olie)

Massage olie (Jojoba olie)
1ltr Massage olie (jojoba olie) met pompje

Cosmetische basis jojoba olie (massage olie) voor massages en cosmetisch gebruik. Rijk aan aminozuren. Uitstekend hydraterend en verzachtend.
Als zuivere massage olie te gebruiken of als 5-10% verrijking in een basis-massage olie als bijvoorbeeld Crown Products amandelolie.


€ 79.95Aantal  Massage milk Lavendel

Massage milk Lavendel
1ltr Massage milk Lavendel met pompje.

Deze huidneutrale massage milk voor gelaats- en lichaamsmassages, bevat zuivere lavendelolie voor een ontspannende werking terwijl tegelijkertijd de huid optimaal wordt verzorgd,deze massage milk is samengesteld uit plantaardige oliën en vetten die de huid niet afsluiten en is verrijkt met natuurextracten en vitaminen die spieren, gewrichten en huid vitaliseren,vrij van kunstmatige parfums en conserveermiddelen.


€ 19.95Aantal  Massagecreme Hypo-Allergeen

Massagecreme Hypo-Allergeen
500ml Massagecreme Hypo-Allergeen met pompje

Massagecreme geschikt voor beautymassage's, medischemassage's en sportmassage's. Samengesteld uit een evenwichtige mix van plantaardige oliën en vetten met uitstekende en langdurige massage eigenschappen, vrij van allergene ingrediënten dus extra vriendelijk voor de huid. Deze massagecreme is ongeparfumeerd en kan worden aangevuld met etherische olie voor een aangename geurbelevenis.


€ 17.95Aantal