Speciaal

AANBIEDINGEN.

<< Vorige - Volgende >>


Paraffinebad digitaal


1 Paraffinebad digitaal + 1ltr paraffine Lavendel, 50 plastic- en 2 handschoenen en een paar slofjes

Artikelcode: 0004Paraffinebad digitaal
GEBRUIKSAANWIJZING PARAFFINEBAD DIGITAAL TYPE 8013A


A. HET VULLEN EN SMELTEN VAN DE PARAFFINE

1. Plaats de paraffinebad digitaal op een stabiele en hittebestendige tafel. Open het deksel van het paraffinebad digitaal.
2. Haal de paraffine uit de verpakking en doe hem in kleine stukjes in het paraffinebad digitaal tot de aangegeven streep “Max“. Doe de deksel op het paraffinebad digitaal.
3. Zet het paraffinebad digitaal aan, er komt “00” te staan, druk vervolgens op het knopje “TEMP” om de benodigde temperatuur in te stellen. Druk op ON/OFF en de huidige temperatuur wordt vermeld, het paarse lampje brandt nu. Wanneer het paraffinebad digitaal de gekozen temperatuur heeft bereikt zal het paarse lampje uit gaan. Het paraffinebad digitaal blijft nu verwarmen op de gekozen temperatuur.
4. Zorg ervoor dat de paraffine altijd tussen de “MIN” en “MAX”streep blijft. Laat het deksel altijd op het paraffinebad digitaal als de paraffine wordt verwarmd.


B. BEHANDELING

5. Maak de handen en voeten goed schoon. Ringen en dergelijke mogen niet meer aanwezig zijn. Rol de mouwen en broekspijpen op. Om het beste resultaat te behalen kunt u  eerst een hand- of voetencrème inmasseren.
Gebruik geen crèmes die niet tegen warmte bestendig zijn.
6. Neem wat gesmolten paraffine op een kwastje en voel of deze niet te heet is.
7. Dompel uw handen en voeten langzaam in de gesmolten paraffine en haal ze er weer rustig uit. Houd de huid een paar tellen buiten het bad tot de paraffine goed op de huid blijft zitten. Herhaal deze handeling 5 keer of meer voor het beste resultaat. Hoe dikker de laag paraffine is hoe beter de warmte behouden blijft.
8. Doe plastic handschoenen om uw handen en plastic folie om uw voeten. Daarna doet u hier paraffinehandschoenen overheen en om de voeten een voetenzak.
9. 20 Minuten later (het mag ook wat langer zijn als de laag paraffinelaag erg dik is) haalt u de paraffine handschoenen en de  plastic handschoenen van de handen . Haal de laag paraffine van uw handen en voeten.
Uw voeten en handen voelen nu zacht aan en de huid ziet er mooier uit.
10. Zet het paraffinebad digitaal uit, haal de stekker uit het stopcontact. Wacht tot de paraffine weer helemaal is gestold. Nadat u de paraffine 40 keer heeft gebruikt is het aan te raden om deze weg te doen en nieuwe paraffine te gebruiken.
 

C. NOTIFICATIE

Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van het paraffinebad digitaal attenderen wij u op de volgende punten:
1. Gebruik het paraffinebad digitaal niet op een vochtige plaats, zoals de badkamer of het toilet. Dompel het paraffinebad digitaal niet in water of een andere vloeistof.
2. Zorg dat het paraffinebad digitaal altijd plat op een stabiele tafel staat.
3. Laat het snoer niet hangen, zodat mensen hierover kunnen struikelen en het paraffinebad digitaal kan vallen.
Zorg dat het snoer niet warm kan worden.
4. Gebruik paraffine die bij het apparaat hoort. Doe de stekker niet in het stopcontact terwijl uw handen nat zijn.
Trek niet aan het snoer om het apparaat op te tillen.
5. Ga niet in het paraffinebad digitaal staan.
6. Verwarm de paraffine niet in de oven of magnetron. Verwarm de paraffine niet wanneer de verpakking er nog omheen zit. Doe geen toevoegingen bij de paraffine.
7. Let er altijd op dat de paraffine niet onder de “MIN” streep komt en niet boven de “MAX” streep komt.

AANTEKENING
Dit product is niet geschikt voor  een verbrande huid of allergische huid. Gebruik de paraffine niet op de huid direct rond de ogen of andere gevoelige delen. Als de paraffine te heet is, gebruik het dan niet of gebruik een kwastje in plaats van het onderdompelen van de voeten en handen.
€ 89.95

Aantal